новости, приватні уроки комп'ютер, навчання комп'ютеру віддалено, індивідуальні заняття з комп'ютером, комп'ютерні курси вдома, комп'ютерна грамотність, Київ
ru uk en

🔎 ОТСЛЕЖИВАТЬ

19:35
Приватне навчання комп'ютеру у Києві

Сучасний світ не стоїть на місці, у тій-таки Німеччині при прийомі на роботу двірнику потрібні пройти тест на знання комп'ютера. Буквально років 10 тому у нас із цього ще хихикали, тепер ті хто іржа сильно ламають голову як навчитися комп'ютерній справі. І не тільки працівникам, але тим хто володіє бізнесом без ПК та інтернету ніяк. Щоб бути в курсі останніх подій на ринку, людина просто зобов'язана на рівні користувача вміти працювати з інтернетом, а значить володіти персональним комп'ютером. 

За своїм величезним досвідом приходять різні люди на навчання, але в основному це діти або передпенсійний вік. І зрозуміло чому, дітей штовхають батьки, щоб вони були сучасними і я вважаю це абсолютно правильним. Ті кому за 60 потребують здебільшого через свій бізнес, ну не всі біля під'їздів ляси точать і під ганделиками стоять :)

Приватне навчання комп'ютеру в Києві пропонують не багато, а якщо і пропонують то чесно сказати це типу сто разів натисніть ліву кнопку миші. )

 

Категорія: Комп'ютерні уроки | Переглядів: 596 | Додав: admin | Теги: Частное обучение компьютеру в Киеве | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar