новости, приватні уроки комп'ютер, навчання комп'ютеру віддалено, індивідуальні заняття з комп'ютером, комп'ютерні курси вдома, комп'ютерна грамотність, Київ
ru uk en

🔎 ОТСЛЕЖИВАТЬ

21:13
Заочное обучение

Заочне навчання - форма  навчання , яка поєднує в собі риси самонавчання та очного навчання. Характеризується фазою. У першу фазу відбувається отримання бази знань, навчальної літератури та її вивчення (установча  сесія ), у другу - проводиться перевірка засвоєного матеріалу (заліково- екзаменаційна сесія ). При цьому ці фази помітно відстають одна від одної за часом (зазвичай від кількох місяців до року).

Спочатку заочне навчання вводилося тільки для тих  студентів , які з якоїсь поважної причини не мали змоги регулярно відвідувати заняття. Заочне навчання використовує поточний принцип: єдиний всім учнів освітній план, загальні терміни здачі контрольних і курсових работ. Двічі на рік (як правило, взимку та влітку) відбувається здавання сесій.

Завдяки розвитку  інформаційних технологій  заочне навчання постійно модернізується, стаючи все більш схожим на  дистанційну освіту .

На заочній формі найчастіше навчаються люди, які поєднують навчання з роботою, спортом чи творчою діяльністю, а також через нижчу вартість навчання порівняно з очною (денною) формою.

Категорія: Комп'ютерні уроки | Переглядів: 506 | Додав: admin | Теги: заочное обучение | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar